Od 30. kolovoza do 1. rujna, Betanija na otoku Lošinju postala je mjesto susreta i zajedništva volontera Centra Ignacije. Tijekom ovog trodnevnog druženja, kroz molitvu i zajednički rad na strateškom planu, dijelili smo iskustva te tražili Boga u osmijesima i različitostima svakog trenutka. Više od 20 volontera iz cijele Hrvatske okupilo se kako bi raspravljali o viziji i misiji Centra Ignacije te pronalazili nove načine kako kroz zajedništvo i suradnju mogu pridonijeti njegovu daljnjem rastu.

Radionice, rad u grupama i neformalna druženja stvorili su atmosferu međusobne potpore, gdje smo produbljivali svoje razumijevanje ignacijevske duhovnosti te se još više zbližili kroz zajednički rad. Kroz ovaj vikend, ne samo da smo učili jedni od drugih, već smo i rasli kao ljudi, ojačali naše duhovne temelje i potvrdili da zajedništvo nema granica.

Zahvalni smo svim volonterima koji svojim trudom, ljubavlju i radošću unose svjetlo u našu svijet Centra Ignacije. Ovaj vikend je bio dokaz da kroz suradnju i međusobno oslanjanje možemo postići više, kako na osobnoj, tako i na duhovnoj razini.

Ako želite postati dio ovog veselog i predanog tima te pridonijeti misiji Centra Ignacije, javite nam se sa svojim životopisom na mail ignacije@ignacije.hr.
Svi su dobrodošli – jer zajedno rastemo!

Prethodni članakMože li indiferentnost uopće biti dobra?